Bedrijfsverlichting

De juiste bedrijfsverlichting

Of u nu op zoek bent naar de juiste bedrijfsverlichting voor uw werkplaats, magazijn, loods of logistiek pand, wij van Led & Solar Solutions hebben de juiste bedrijfsverlichting voor uw bedrijf. Naast dat u bij ons terecht kunt voor het aanschaffen van led verlichting, kunt u de verlichting tevens door ons laten installeren en voorzien wij u indien u dit wenst van het juiste advies. Wij verkopen verschillende merken led verlichting en zijn al ca. 4 jaar exclusief dealer van Eiko Europe die de ledverlichting van het merk EiKo verkoopt. Wanneer uw bedrijfsruimte nog over TL buizen beschikt, is het mogelijk om deze TL buizen te laten vervangen voor led buizen T5 of T8. Hierdoor zullen de energiekosten die u betaalt voor uw bedrijf lager uitvallen, omdatled verlichtingenergiezuiniger is dan TL verlichting of gloeilampen. Led verlichting voor uw werkplaats is dus een duurzame investering.

Neem contact op


Duurzame investering


Eén van onze specialiteiten is het leveren en installeren van Triproof led armaturen. Deze hebben wij in verschillende soorten en maten in ons assortiment. Van 60 cm tot 156 cm en van 20 watt tot 65 watt. Daarbij kunt u kiezen in led armaturen met of zonder noodstroom en sensoren. Het vervangen van TL verlichting voor led armaturen is een duurzame investering. Dit omdat u op de lange termijn zult besparen op uw bedrijfskoten. Daarnaast gaan led armaturen vele malen langer mee dan TL buizen. Ook heeft u geen last meer van knipperende TL verlichting wanneer u kiest voor industriële led verlichting. Led armaturen branden namelijk veel constanter, waardoor u niet langer meer last zult hebben van knipperende verlichting in uw bedrijfsruimte. Investeren in bedrijfsverlichting is dus zeker aan te raden. Daarnaast leveren en installeren we ook UV-C led lampen. 

Neem contact op


UV-C led lampen


UV-C led lampen hebben een desinfecterende werking. Dit omdat deze led lampen virussen en bacteriën deactiveert. Deze lampen zijn dus prima geschikt voor het doden van Covid-19 of Corona virussen. Zeker nu voor zien wij u graag van advies met betrekking tot deze UV-C led lampen. In veel bedrijfsruimten zijn deze led lampen onmisbaar. Wij maken graag een gratis lichtplan voor uw bedrijf, helemaal op maat. Daarnaast beschikken wij over een gecertificeerde lichtmeter die ook het lichtspectrum in uw bedrijfsruimte kan meten.
 

Neem contact op

  • Vakwerk
  • Betaalbaar
  • Uitstekende service