Bedrijfsverlichting

De juiste bedrijfsverlichting

Of u nu op zoek bent naar de juiste bedrijfsverlichting voor uw werkplaats, magazijn, loods of logistieke pand, wij van Led & Solar Solutions hebben de juiste (led) bedrijfsverlichting voor uw bedrijf. Uiteraard  is het van groot belang om u te adviseren zodat u de juiste keuze kunt maken, uiteraard kunt u de verlichting door ons laten installeren, hiervoor hebben wij de juiste mensen die veel ervaring hebben met verschillende installaties. Wij verkopen verschillende merken led verlichting en zijn al ca. 5 jaar exclusief dealer van "Eiko Europe" een leverancier uit Duitsland waar wij zeer goede ervaringen mee hebben en ledverlichting van top kwaliteit produceren tegen zeer betaalbare prijzen. Wanneer uw bedrijfsruimte nog over TL buizen beschikt waarvan de aramturen pas 5 tot 12 jaar oud zijn, is het ook mogelijk om deze TL buizen te laten vervangen voor led buizen van Eiko. Wij hebben hiervoor een speciale procedure ontwikkeld, samen met Eiko Europe om dit om te bouwen met behoud van CE keur. Hierdoor zullen de energiekosten die u betaalt voor uw bedrijf veel lager uitvallen waardoor deze investering vaak al tussen 1 a 2 jaar is terugverdiend. Led verlichting voor uw werkplaats is dus zeker een duurzame investering!

Neem contact op


Duurzame investering


Eén van onze specialiteiten is het leveren en installeren van Triproof led armaturen van "Eiko". Deze hebben wij in verschillende soorten en maten in ons assortiment. Van 60 cm tot 156 cm en van 20, 36, 42, 54 watt tot 65 watt. Deze Triproof led armaturen zijn ook leverbaar met noodstroom en indien nodig met beweging sensoren. Het vervangen van TL verlichting voor led armaturen is ook een duurzame investering. Dit omdat u op de lange termijn zult besparen op uw bedrijfskosten. Daarnaast gaan led armaturen vele malen langer mee dan TL buizen. Ook heeft u geen last meer van knipperende TL verlichting wanneer u kiest voor industriële led verlichting. Led armaturen branden namelijk veel constanter, waardoor u niet langer meer last zult hebben van knipperende verlichting in uw bedrijfsruimte. Investeren in bedrijfsverlichting is dus zeker aan te raden. Daarnaast leveren en installeren we ook UV-C led lampen. 

Neem contact op


UV-C led lampen


UV-C led lampen hebben een desinfecterende werking, dit omdat deze led lampen virussen en bacteriën deactiveert. Deze lampen zijn dus 100% geschikt voor het doden van Covid-19 of Corona virussen. Zeker nu voor zien wij u graag van advies met betrekking tot deze UV-C led lampen. In een ruimte met veel mensen dicht op elkaar zoals in een bedrijfskantine of kantoor zijn deze led lampen onmisbaar. Wij maken graag een gratis lichtplan voor uw bedrijf, helemaal op maat. Daarnaast beschikken wij over een gecertificeerde lichtmeter die ook het lichtspectrum in uw bedrijfsruimte kan meten.
 

Neem contact op

  • Vakwerk
  • Betaalbaar
  • Uitstekende service