Diensten

Led & Solar Solutions: hoge kwaliteit

Led & Solar Solutions richt zijn activiteiten op bedrijven uit diverse sectoren van het Midden- en Klein Bedrijf. Eigenaren en gebruikers van industriële bedrijfspanden,  kantoorgebouwen, en opslaghallen ect., zijn bij ons van harte welkom. Dat geldt ook voor kwekers, groothandelaren en retailers die op zoek zijn naar de perfecte oplossing voor hun verlichting vraagstukken, ook als het gaat om presentatie en kwaliteiten van het assortiment.

Wij bieden onze diensten en producten aan in heel Nederland. Daarbij maken we gebruik van een uitgebreid netwerk van hooggekwalificeerde lichtadviseurs. Zelf zijn we gevestigd in ’s-Gravenzande, centraal in het Westland, de Glazen Stad van Nederland.

Duurzaam

In onze adviezen en uitvoering speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Dat vindt u terug in de producten en de kwaliteit die wij u bieden. Duurzaamheid is belangrijk voor onze leefomgeving, maar in niet mindere mate voor uw bedrijfsresultaten.

Om die reden (denk aan levensduur) werken wij uitsluitend met led-producten van gerenommeerde merken zoals Eiko, Philips, Osram, Norton, Opple ect....

Werkwijze

Wij komen graag naar u toe om de verlichting van uw bedrijf in ogenschouw te nemen. Wij maken gebruik van specifieke apparatuur om de lichtintensiteit te meten om zo te bepalen wat er werkelijk aan lux en/of lumen nodig is.

Met uw wensen, uw mogelijkheden en deze gegevens komen wij tot een optimaal advies voor

- een perfect verlichte werkomgeving,

- een schitterende presentatie van uw producten en

- een lichtplan dat voldoet aan alle wettelijke bepalingen. In dat plan leest u welke investering met het led-lichtplan gemoeid is en hoe snel u die investering weer terugverdient. Veelal is die terugverdientijd beperkt tot één tot maximaal drie jaar.

 • Industrie

  Industrie

  Deze led lampen zijn te gebruiken op veel gebieden en zijn zeer geschikt voor hoge hallen zoals constructie werkplaatsen, fabrieken en/of magazijnen.

  Meer informatie
 • Kantoren/Utiliteit

  Kantoren/Utiliteit

  Onze LED-panelen zijn de perfecte vervanging voor traditionele tl armaturen in een systeem plafond.

  Meer informatie
 • Agro

  Agro

  Led-belichting heeft haar weg gevonden in de tuinbouw. Steeds meer kwekers gebruiken belichting om de kwaliteit van de producten (met name in de…

  Meer informatie
 • Vakwerk
 • Betaalbaar
 • Uitstekende service