Diensten

Led & Solar Solutions: hoge kwaliteit

Led & Solar Solutions richt zijn activiteiten op bedrijven uit diverse sectoren van het Midden- en Klein Bedrijf. Wij hebben veel ervaring in ledverlichting voor industriële bedrijfspanden, logistieke panden, magazijnen, kantoorgebouwen ect. Bedrijven die op zoek zijn naar de perfecte oplossingen voor hun verlichting vraagstukken, ook als het gaat om presentatie en kwaliteiten van het assortiment ben u bij Led & Solar Solutions aan het juiste adres. 

Wij bieden onze diensten en producten aan in Zuid,- Noord Holland, Zeeland en Brabant  maar indien nodig in heel Nederland. Zelf zijn we gevestigd in ’s-Gravenzande, centraal in het Westland, de Glazen Stad van Nederland. Wij hebben veel ervaring met verschillende projecten in onze regio, of het nu gaat om een groot bedrijfspand waarbij Haccp keur een rol speelt of een werkplaats met kantoren, een fabriek of opslag loods, wij hebben het allemaal al wel een keer gedaan. 

Installateurs

De laatste jaren leveren wij ook steeds meer Eiko led producten aan Elektra Installateurs in Zuid,- Noord Holland, Zeeland en Brabant, uiteraard tegen de juiste condities. Hierbij speelt advies en een goede aftersales een belangrijke rol. Ook maken wij gratis een lichtplan en berekening met onze Eiko producten voor een installateur indien nodig. Bovendien kunnen wij ook leveren in de U.S.A. en Canada omdat Eiko van oudsher een Amerikaans familiebedrijf is die al 43 jaar bestaan en niet beurs genoteerd is, bovendien heeft Eiko ook kantoren en opslag in deze landen. 

Duurzaam

In onze adviezen en uitvoering speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Dat vindt u terug in de producten en de kwaliteit die wij u bieden. Duurzaamheid is belangrijk voor onze leefomgeving, maar in niet mindere mate voor uw bedrijfsresultaten. De meeste ledverlichting die wij leveren en installeren hebben een L code van 80 of 90 wat betekend dat er aan het einde van de levensduur van het armatuur nog steeds 80 of 90% lichtopbrengst aanwezig is ten opzichte van nieuw. Ook hebben wij ledarmaturen die in 2021 in aanmerking komen voor Energie Investering Aftrek (E.I.A.). 

Om die reden (denk aan kwaliteit en levensduur) werken wij uitsluitend met led-producten van gerenommeerde merken zoals Eiko, Osram, Opple, Veko ect....

Werkwijze

Wij komen graag naar u toe om de verlichting van uw bedrijf in ogenschouw te nemen. Wij maken gebruik van specifieke apparatuur om de lichtintensiteit te meten om zo te bepalen wat er werkelijk aan lux en/of lumen nodig is.

Met uw wensen, uw mogelijkheden en deze gegevens komen wij tot een optimaal advies voor

- een perfect verlichte werkomgeving,

- een schitterende presentatie van uw producten en

- een lichtplan dat voldoet aan alle wettelijke bepalingen. In dat plan leest u welke investering met het led-lichtplan gemoeid is en hoe snel u die investering weer terugverdient. Veelal is die terugverdientijd beperkt tot één tot maximaal drie  a vier jaar.

 • Industrie

  Industrie

  Deze led lampen zijn te gebruiken op veel gebieden en zijn zeer geschikt voor hoge hallen zoals constructie werkplaatsen, fabrieken en/of magazijnen.

  Meer informatie
 • Kantoren/Utiliteit

  Kantoren/Utiliteit

  Onze LED-panelen zijn de perfecte vervanging voor traditionele tl armaturen in een systeem plafond.

  Meer informatie
 • Agro

  Agro

  Led-belichting heeft haar weg gevonden in de tuinbouw. Steeds meer kwekers gebruiken belichting om de kwaliteit van de producten (met name in de wi...

  Meer informatie
 • Vakwerk
 • Betaalbaar
 • Uitstekende service