Diensten

Agro

Led-belichting heeft haar weg gevonden in de tuinbouw. Steeds meer kwekers gebruiken belichting om de kwaliteit van de producten (met name in de winter) te verhogen en tevens de productie te verhogen.

Led & solar solutions heeft samenwerkingen met diverse partijen, oa met Agro Led tube. Ook kunnen wij Philips led-belichting leveren, bijvoorbeeld als vervanging van de ouderwetse gloeilampen.

Voor de glastuinbouw hebben wij in samenwerking met een extern bedrijf een bijzonder led-belichtingssysteem ontwikkeld. Het systeem, dat al met veel succes wordt toegepast in de tomaten- en komkommerteelt, wordt verticaal tussen de gewassen gehangen. Elke lamp heeft twee spectrums die apart schakelbaar zijn en die, ongeacht buitentemperatuur en daglicht, zorgdragen voor een constante groei en kwaliteit. De lampen zorgen voor rood/blauw en ver-rood (infrarood) licht. Proefprojecten met komkommers en tomaten hebben zowel in kwaliteit als in productie zeer positieve resultaten laten zien. Het led-belichtingssysteem zorgt voor een continue aanvoer van kwalitatief hoogwaardige producten, ook in de winter.

Terug naar overzicht
  • Glastuinbouw

    Glastuinbouw

    Denkt u over een overstap van gloeilampen naar LED-groeilampen in uw kas? Dan wilt u verzekerdzijn van de juiste keuze. Die zekerheid, krijgt u…

    Meer informatie
  • Vakwerk
  • Betaalbaar
  • Uitstekende service