Industriële led verlichting

Industriële led verlichting

Voor een werkplaats, schuur, magazijn of bedrijfshal is goede verlichting essentieel. Wij van Led & Solar Solution hebben de juiste led verlichting voor uw werkplaats. Led verlichting heeft veel voordelen. De branduren van een led lamp zijn vele malen hoger dan die van een ouderwetse hallogeenlamp. Daarnaast is led verlichtingbeter voor uw portemonnee, omdat led verlichting energiezuiniger is. Wanneer u op zoek bent naar industriële led verlichting voor uw bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. De led High Bay armaturen uit ons assortiment zijn speciaal geschikt voor hoge panden. Hierbij kunt u denken aan plafonds van een hoogte van 6 meter, tot plafonds tot een hoogte van 20 meter. Ook wanneer u een tuinbouwbedrijf heeft voorzien wij u graag van de juiste bedrijfsverlichting.


Neem contact op


Industriële led verlichting voor tuinbouw

Steeds meer tuinbouwbedrijven maken gebruik van industriële led verlichting, zodat kwekers met name de winter de kwaliteit van hun producten kunnen verhogen. Hierdoor vergroten kwekers tevens hun productie. Wanneer u overweegt om van gloeilampen naar led verlichting in uw kas te gaan, wilt u wel verzekerd zijn van de juiste verlichting. Wij hebben speciale verlichting in ons assortiment zodat u verzekerd bent van het versterken van het resultaat van uw gewassen. Wij bieden u de ondersteuning van experts om het beste uit uw gewassen en investering te halen. Wij streven naar lagere bedrijfskosten en een hogere productie voor uw bedrijf. Neem contact op


Lagere bedrijfskosten  

Wij van Led & Solar Solutions begrijpen dat u uw bedrijfskosten zo laag mogelijk wilt houden. U kunt dit onder andere doen door te investeren in de juiste verlichting. Wij hebben in ons assortiment diverse verschillende soorten led verlichting voor industriële toepassingen. Naast verlichting voor in uw bedrijfsruimte, hebben wij ook de juiste verlichting voor buiten uw bedrijfsruimte. De Star Road led verlichting van het merk Eiko zijn leverbaar in verschillende soorten wattages. Deze armaturen zijn geheel gemaakt van aluminium en zijn beveiligd tegen overspanning en blikseminslag. Door uw gloeilampen te vervangen met industriële led verlichting zullen uw bedrijfskosten vele malen lager uitvallen. Dit komt doordat u aanzienlijk zal gaan besparen op uw energiekosten wanneer u investeert in de juiste verlichting. Voor advies, aanschaf en leveren van allerlei soorten industriële led verlichting bent u bij Led & Solar Solutions aan het juiste adres.


Neem contact op

  • Vakwerk
  • Betaalbaar
  • Uitstekende service