Led Verlichting werkplaats

Led verlichting voor de werkplaats

Led verlichting in uw werkplaats is het belangrijk dat u over de juiste verlichting beschikt. Dit omdat zowel u als uw werknemers  moeten beschikken over voldoende licht tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Wij leveren allerlei soorten led verlichting. Hierbij kunt u denken aan ledpanelen in verschillende kleuren en maten. Wanneer u over een systeemplafond in uw werkplaats beschikt, dan kunnen deze ledpanelen eenvoudig gemonteerd worden op de plaats van de oude TL buizen. Door deze ledpanelen te laten plaatsen in uw werkplaats, beschikt u over de juiste bedrijfsverlichting. Daarnaast kunt u tussen de 55% en de 65% per jaar besparen op uw energiekosten.


Neem contact op


 

Besparen op energiekosten

De juiste verlichting is altijd belangrijk, of u nu een industrieel bedrijf hebt of de eigenaar bent van een groot kantoorpand. Wij vinden het essentieel om onze potentiële klanten te voorzien van het juiste advies en maken daarom gratis een lichtplan voor ieder bedrijf, helemaal op maat. De ledpanelen die geschikt zijn voor diverse bedrijfspanden, plaatsen wij ook vaak in kantoorpanden. De soort led verlichting die u nodig hebt voor uw werkplaats is natuurlijk afhankelijk van het soort werkplaats. Wanneer u over een werkplaats beschikt met een hoog plafond, kanindustriële led verlichting de juiste toepassing zijn. De Led High Bay armaturen zijn speciaal geschikt voor hoge plafonds. Naast de juiste verlichting voor binnenin uw bedrijfsruimte, hebben wij ook de juiste buiten verlichting voor uw bedrijf in ons assortiment.
Neem contact op

Buitenverlichting voor uw bedrijfsruimte

Wanneer u over een bedrijfsruimte beschikt, waarbij een groot parkeerterrein of ander buitenterrein zit, is de juiste buitenverlichting net zo belangrijk als de juiste binnenverlichting. De Star Road led van Eiko of de nieuwe Star Sport lampen van Eiko zorgen ervoor dat het buitenterrein van uw bedrijfsruimte optimaal en duurzaam verlicht wordt. De oude hallogeenlampen kunt u laten vervangen voor waterdichte en bliksemafleidende led verlichting. Voor zowel uw bedrijfsruimte als voor het buitenterrein van uw bedrijf hebben wij de juiste led verlichting in ons assortiment. Het investeren in led verlichting is een duurzame oplossing om te kunnen besparen op uw bedrijfskosten.


Neem contact op

  • Vakwerk
  • Betaalbaar
  • Uitstekende service