Led Verlichting werkplaats

Led verlichting voor de werkplaats

Led verlichting in uw werkplaats is het belangrijk dat u over de juiste verlichting beschikt. Dit omdat zowel u als uw werknemers moeten beschikken over voldoende licht tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Wij leveren allerlei soorten led verlichting, hierbij kunt u denken aan ledarmaturen zoals de Triproofs van Eiko in verschillende kleuren en maten. Voor in uw kantoor met bijvoorbeeld een systeemplafond kunnen de bestaande TL bakken door ledpanelen worden vervangen en maken dus gebruik van de bestaande bekabeling. Door deze ledpanelen en of Triproof led armaturen kunt u tussen de 50% en 75% per jaar besparen op uw energiekosten. wij maken voor u tevens een berekening met terugverdientijd met daarbij een grafiek met vermindering van CO2 en zwavel uitstoot.


Neem contact op


 

Besparen op energiekosten

De juiste verlichting is altijd belangrijk, of u nu een industrieel bedrijf hebt of de eigenaar bent van een groot kantoorpand. Wij vinden het essentieel om onze potentiële klanten te voorzien van het juiste advies en maken daarom gratis een lichtplan voor ieder bedrijf, helemaal op maat. De ledpanelen die geschikt zijn voor systeem plafonds  in diverse bedrijfspanden, plaatsen wij ook vaak in kantoorpanden. De soort led verlichting die u nodig hebt voor uw werkplaats is natuurlijk afhankelijk van werkzaamheden die worden uitgevoerd, ook hiervoor kunnen wij een meting doen en geven advies over de juist lux waarden die vaak wettelijk zijn vastgelegd. Wanneer u over een werkplaats beschikt met een hoog plafond, kan industriële led verlichting de juiste toepassing zijn. De Led High Bay armaturen zijn speciaal geschikt voor hoge tot zeer hoge plafonds. Naast de juiste verlichting voor binnenin uw bedrijfsruimte, hebben wij ook de juiste buiten verlichting voor uw bedrijf in ons assortiment.
Neem contact op

Buitenverlichting voor uw bedrijfsruimte

Wanneer u over een bedrijfsruimte beschikt, waarbij een groot parkeerterrein of ander buitenterrein zit, is de juiste buitenverlichting net zo belangrijk als de juiste binnenverlichting. De Star Road led van Eiko of de nieuwe Star Sport lampen van Eiko zorgen ervoor dat het buitenterrein van uw bedrijfsruimte optimaal en duurzaam verlicht wordt. De oude (metaal)-hallogeenlampen kunt u laten vervangen voor waterdichte en bliksemafleidende led verlichting. Voor zowel uw bedrijfsruimte als voor het buitenterrein van uw bedrijf hebben wij de juiste led verlichting in ons assortiment. Het investeren in led verlichting is een duurzame oplossing om te kunnen besparen op uw bedrijfskosten.


Neem contact op

  • Vakwerk
  • Betaalbaar
  • Uitstekende service